Landskabet, Kærligheden og Evigheden

To kunstnere, som har valgt Odsherred som deres levested, sopran og komponist Annemette Pødenphandt og pianist og komponist Hanne Helledie, byder til koncert i Nykøbing Kirke.

Vælg billetter


 

Landskabet, Kærligheden og Evigheden

To kunstnere, som har valgt Odsherred som deres levested, sopran og komponist Annemette Pødenphandt og pianist og komponist Hanne Helledie, byder til koncert i Nykøbing Kirke. Kirken har en særdeles fin akustik, og med kirkens velklingende flygel er det et oplagt sted til koncert for sanger og pianist.

Koncerten, som finder sted onsdag d. 29. juni kl. 16, tager udgangspunkt i en musikalsk fortolkning af malerier af to Odsherred-kunstnere, Gerda Swane og Sigurd Swane. To nye værker uropføres, komponeret af henholdsvis Pødenphandt og Helledie. Disse er inspireret af et figurativt maleri, som afspejler det indre landskab, og et, som præsenterer det ydre landskab - farve og form filtreret gennem følelser og oplevelser lagret i malerens sind.

Landskabet, solen, lyset, havet, skoven, fuglene, dyrene - naturbilleder har til alle tider været symboler på menneskets indre liv, udtryk for kærlighedens drift, for livet og døden.

Med afsæt i musikken til de to Swane-billeder afsøger Pødenphandt og Helledie også naturens billedsprog hos nogle af de store musiske kunstnere og deres tekstforfattere gennem tiden, bla. Bizet, Legrand, Gershwin og Carl Nielsen samt et udvalg af vore hjemlige digtere, Oehlenschläger, Rode og Grundtvig.

Velkommen til en farverig koncert i Nykøbing Kirke d 29. juni kl. 16!
Entré 25 kr. via BilletExpressen eller ved døren.

Odsherred Musikskole og Nykøbing Kirke er arrangører af koncerten.

Dato: 29. juni
Tidspunkt: kl. 16
Adresse: Nykøbing Kirke. Holtets Plads 4, 4500 Nykøbing Sj.

Venue


Odsherred Musikskole Nykøbing Sj Kirke Holtets Plads 4
4500 Nykøbing Sj, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google